In juli 2014 ben ik afgestudeerd als allround logopediste aan de Hogeschool in Utrecht. Hierna heb ik voornamelijk met kinderen gewerkt, maar ook met volwassenen. Ik heb veel werkervaring opgedaan met spraak- en taalstoornissen bij ‘meertalige’ kinderen. Ik haal er veel energie uit om kinderen met ‘meertaligheid’ verder te helpen in de communicatie. In maart 2016 heb ik mij gecertificeerd in het geven van behandelingen voor OMFT. Oro-myofunctionele therapie (OMFT) is een oefentherapie die gericht is op het herstellen van een verstoord evenwicht in het functioneren van de spieren in en om de mond. Ook heb ik in april 2017 de cursus ‘Meertaligheid’ afgerond., zodat ik meertalige kinderen nog doeltreffender kan onderzoeken en begeleiden.
Naast het werk bij Sprekend logopedie, ben ik ook werkzaam op een ‘brede school’ in Amsterdam Bijlmer. Daar werk ik als logopediste veel met ‘meertalige’ kinderen met spraak- en taalstoornissen.
Ik kijk bij elk kind welke aanpak hij/zij nodig heeft om op een leuke en effectieve wijze te kunnen helpen. Ik haal er veel plezier uit als ik zie dat een kind vooruit gaat en beter meekomt in de communicatie op school en thuis.
Op dinsdag ben ik werkzaam op een SBO-school in Utrecht Zuilen en op vrijdag in de praktijk in Maarssen-Dorp.

FRANKA SANDERS was last modified: oktober 25th, 2017 by Erica Van Der Wal